За нас
За нас


История на бранда

За мен всичко започна много отдавна... винаги съм имала страст по създаване на дрехи, съчетаване на платове и детайли, но никога преди не бях имала смелостта за тази крачка да създам свой собствен бранд. През годините съм създавала дрехи за самата себе си, за които съм получала множество комплименти, но тогава не бях готова...

Бременността ми ме вдъхнови да създам линия за бременни и кърмещи мами. Осъзнах колко е ценно в един от най-важните периоди в живота на жената, тя да остане вярна на себе си и да поддържа своята женственост и усещане за това.

 Открих много сърцати и добри хора, с които станахме екип и към днешна дата мога да се похваля, че мечтата ми да създавам и творя модели се сбъдна... И още по-хубаво с толкова много стойност и любов вложена във всеки един детайл.

Аз вярвам в чудеса и в енергията. Още един любопитен факт е, че всичко това се случи когато се омъжих- взех фамилията на мъжа ми. По-късно едва когато всичко вече беше факт, разбрах че неговите баба и дядо са били шивачи. И така си обясних- защо точно сега и защо точно това ;)

Заложих на естествени метерии, такива които не дразнят кожата и са безопасни и комфортни за носене. Материалите, от които се изработват нещата напълно отговарят на изискванията за изработка на детски стоки, тъй като те са хипоалергенни.

Нашето послание към всички настоящи и бъдещи мами е да останат верни на себе си, да бъдат изпълнени с вътрешен мир и хармония, за да предадът цялата си любов и грижа на най-святото им!

 

 

 С любов,

Атанаска Троплев!

Lan.bg