C - balance- въглехидратен баланс

 

ПОРЪЧАЙ ТУК

 

Насладете се на живота си максимално и поддържайте нивата на кръвната си захар и инсулинас с FitLine C-Balance.

Принципът за поддържане на умерени нива на кръвна захар лежи в основата на здравословното хранене. И с пълно основание: високата кръвна захар стои зад наднорменото тегло и редица заболявания.

Ето защо високите нива на кръвна захар се свързват с наднормено тегло. Какво се случва всъщност? Когато вие и вашето семейство се храните предимно с храни с висок гликемичен индекс или с повече бързи въглехидрати (бяло брашно, бяла захар, бял ориз и т.н.) вашето тяло реагира с повишаване на кръвната захар. Това води до глад! Лесно ще попаднете в цикъл, в който колкото повече захар (или бързи въглехидрати) поемате, толкова повече ще ги желаете. Ако обаче редовно се храните с прости въглехидрати, това ще остави огромно количество инсулин в кръвния ви поток. Твърде голямото количество инсулин е като „криза за тялото ви“ и то автоматично ще започне да търси начин да се балансира.

Тялото ви ще започне да търси това, от което се нуждае под формата на „глад за сладко“, глад, сприхавост, липса на енергия, или някакви други симптоми на дискомфорт, без значение колко храна вече сте изяли.

FitLine C-Balance резултат на 9-годишни изследвания, които доведоха до разработването на тази иновативна формула с мощен комплекс от микроелементи, фибри и полифеноли.

FitLine C-Balance също съдържа цинк за подпомагане на въглехидратния метаболизъм.

Този продукт съдържа специален екстракт от гуава и е формулиран с изключителния NTC®.

Действие на C- Balance: допринася за нормалния метаболизъм на въглехидратите, подпомага тялото да НЕ трупа излишни килограми, помага за поддържане на нормални нива на кръвната захар, полезна и в превенцията на диабет тип 2 и 1. Контрол на кръвното налягане. Подобрява функцията на щитовидната жлезa.  

СЪДЪРЖАНИЕ: концентрат от специално пресован плод Гуава , екстракт от зелена ябълка и цвекло. Богато съдържание на цинк, хром и фибри.

ПРИЕМ: Изсипете съдържанието на едно саше (5 g прах) в чаша и долейте 150 мл вода със стайна температура (нито студена, нито гореща вода). Разбърквайте, докато прахът се разтвори напълно. Насладете се на тази вкусна, плодова напитка точно преди следващото ви хранене. Препоръчителна дневна доза: 1 до 2 порции на ден.

Продуктът съдържа 30бр сашета.

 

За поръчки и консултация, моля позвънете на тел: +359879207294

87,00 лв.
Lan.bg