Антицелулитната програма CC Cell Plus

CELL PLUS 

Антицелулитната програма CC Cell Plus елиминира целулита, като намалява мастната тъкан и задържаната вода. Допринася за нормалното синтезиране на колаген, за да може кожата да функционира правилно. Намалява целулитът и го прави по-малко забележим. Стимулира микроциркулацията на кожата и я прави гладка и стегната. *Къде се крие успехът на капсулите CC CEL plus? Една от тайните му съставки е CLA (конюгирана линолинова киселина) и L-Carnitine ! Тази съставка подпомага отслабването по два начина. Първо, CLA (конюгирана линолинова киселина) подпомага увеличаването на чистата мускулна тъкан и така ние отслабваме напълно естествено. Второ, увеличената мускулна тъкан автоматично изгаря повече калории от мастната тъкан, като в резултат на това се повишава и метаболизма на тялото. По този начин тялото отслабва на точните места, тъй като се намалява количеството на мазнините, а не само на водата.
 
-Как хранителната добавка помага срещу целулита?
CLA ефективно предотвратява натрупването на мазнини, по-специално в зоните на бедрата и ханша. Освен това, CLA силно активира процеса на изграждане на мускулен белтък на мястото на загубените мазнини, в резултат на което тялото става значително по-твърдо и стегнато. 
 
Предназначение: Препоръчва се както по време на диета за отслабване, така и след нейното приключване. По време на диетата продуктът не само ускорява процеса на изгаряне на мазнини, но също така предотвратява загубата на твърдост на тялото. Добавката има много благоприятен ефект върху сърцето и кръвоносната система. Тя може да се използва успешно и в условия на ниска физическа активност.
 
 СЪДЪРЖАНИЕ : Л-карнитин ,CLA (линолова киселина) ,Витамин С. 
 
ПРИЕМ на капсулите: две капсули дневно (1 капсула сутрин и 1 капсула вечер с достаъчно количество вода) 
Месечна опаковка от 60 капсули по 1,491г ( 89,5г)
 
Локално третиране на проблемните зони с лосиона сутрин и вечер. 
Опаковка от 125ml.
194,40 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 194,40 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg