IB5 спрей за гърло

Често се сещаме за имунната система, когато сме на път да се разболеем или вече сме болни. Тогава се интересуваме как да я подсилим, за да избегнем по-тежки усложнения. IB5 е натурален продукт, който моментално подобрява работата на Вашата имунна система, чрез комбинация от естествени витамини и билки. Може да го ползвате винаги, когато Ви потрябва, защото е готов за ползване веднага. Продуктът е подходящ за ползване от всички, дори и от деца. Почувствайте се подкрепени от естествената сила на екстракти от мащерка, мента, джинджифил, грозде, карамфил и дрожди бета-глюкан. В практичен джобен формат FitLine IB⁵ е винаги там, когато имате нужда от него.

ДЕЙСТВИЕ на IB5 Fitline:  Подобрява работата на имунната защита. Капсулова вирусите в устната кухина и ги извежда от тялото по естествен път.

СЪДЪРЖАНИЕ : витамин D , витамин Е , витамин А , витамин Б12 , витамин Б2 , витамин Б7джинджифил, мента, мащерка, бетаглюкани, карамфил и грозде. Джинджифилът е отлично противовъзпалително средство и може да действа като естествено болкоуспокояващо. Джинджифилът има способността да разгражда и премахва слуз, да изчиства дихателните пътища и да помага при проблеми с дишането. Отлично противовъзпалително средство. Карамфилът има антибактериални свойства. БетаГлюкани са имуномодулатори, които улесняват дейността на имунната система. Те модулират или активират имунната защита, но не я надвишават и това е от ключово значение за тяхната безопасност. Ментата действа антисептично и болкоуспокояващо при възпалителни процеси на горните дихателни пътища. Мащерката съдържа няколко вида антиоксиданти, които прочистват тялото от свободните радикали и ни помагат да се предпазим от вредите, които те могат да му нанесат. Витамин D укрепвайки имунната система, като можем да предотвратим настинки, грип и други инфекции. Витамин А, Б2 и Б7 спомагат за поддържането на нормални лигавици. Витамин Е помага да се предпазят клетките от оксидантен стрес. Витамин А, D и B12 допринасят за нормалната функция на имунната система.

ПРИЕМ: Разклатете преди употреба и пръскайте 3 впръсквания IB⁵ в устата 1 до 2 пъти на ден.

64,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 64,00 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg