КОЕНЗИМ Q10

КОЕНЗИМ Q10 е витаминоподобно вещество, което се среща в почти всички клетки в тялото. Наричан е още витамин P или убиквинон. Действие и ползи от Коензим Q10 Fitline: Подобрява сърдечното здраве. Той предпазва сърдечния мускул от окислителното увреждане на LDL холестерола. Осигурява антиоксидантна защита. Важен за защитата от окислителния стрес и подпомага рециклирането на други антиоксиданти като витамин С и витамин Е в тялото.
 
 Подпомага хормоналния баланс. Жените с хормонален дисбаланс и възпаления, свързани с менструалния цикъл, се повлияват положително от приема на добавки с коензим Q10. Укрепва надбъбречните жлези. Той оказва благотворно влияние върху секрецията на хормоните на надбъбречните жлези и ги предпазва от изтощение. Повишава енергията Необходим е за превръщането на хранителните вещества в енергия. Намалява страничните ефекти на статините Коензим Q10 забавя стареенето. Регулира кръвната захар. Коензим Q10 подобрява инсулиновата чувствителност и подпомага поддържане на нормални нива на кръвната захар. Подпомага здравето на мозъка. Kоензимът има съществено значение за здравето на мозъка. Коензим Q10 срещу фините линии .Един добър начини да намалим тези бръчици е коензим Q10, заради подмлядяващото му действие.
 
 Изследвания показват, че Q10 подобрява състоянието на епидермиса (най-външния слой на кожата) и ефективно заличава фините линии. Коензим Q10 срещу фотостареенето коензим Q10 предпазва кожата от т.нар. фотостареене на кожата, което е в резултат на честото излагане на слънце, посещението на солариум и някои козметични процедури, използващи различни видове лъчи. Коензима помага за повишаване на естествената й защита от вредните лъчи. Смята се, че освен, че предпазва, коензимът дори забавя процесите на фотостареене и да запазва кожата свежа и стегната. Eнергия за кожата отвън и отвътре. Най-голямото предимство на коензим Q10 е, че поддържа кожата здрава отвътре и красива отвън. Понеже действа на клетъчно ниво, Q10 подсилва естествените процеси на организма, позволявайки на кожата да се обновява по-бързо. В спорта, големите натоварвания на сърдечния мускул изискват по-голямо количество коензим Q10.. Поддържането оптималните нива на Q10 е предпоставка за постигане на висока физическа издръжливост, както в аеробните, така и при анаеробни физически натоварвания. Прием : 18 капки дневно разтворени в чаша вода или негазирана плодова напитка.
97,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 97,90 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg