GENERATION 50+  

 

ПОРЪЧАЙ ТУК

GENERATION 50+      

 Със своя специален състав от омега3, лутеин, изофлавон, коензим Q10 и женшен, то FitLine Generation 50+ е идеална добавка за поддържане на мозъчната функция, сърдечната функция и зрението.
 
Действие: Коензим Q10 Fitline: Подобрява сърдечното здраве и осигурява антиоксидантна защита. Подпомага хормоналния баланс и укрепва надбъбречните жлези. Повишава енергията и подпомага здравето на мозъка. Намалява страничните ефекти на статините и забавя стареенето. Eнергия за кожата отвън и отвътре; Omega 3 FitLine : Силен имуномодулатор. Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система.
 
Подпомага мозъчната дейност и притежава мощни антиоксидантни свойства. Предпазва клетките от стареене и поддържат здрава кожата.
Съдейства за нормализирането на кръвното налягане и действа противовъзпалително. Съдействат за премахване на депресията. Намаляват нивата на триглицеридите в кръвта; Lutein Fitline: Помага за възстановяване на повредената структура на окото•
Подобрява циркулацията на кръвта в тъканите на окото. Подобрява зрителната работоспособност и превенция на нощна слепота. Предпазва очите от ултравиолетовите лъчи и спира дистрофия на ретината.
 
Препоръчва се за предотвратяване на загуба на зрителната острота на всички, чиято работа е свързана с продължителен стрес (работа на компютър, шофиране). Синдромът на компютърното зрение и при продължително носене на контактни лещи.
За предотвратяване на свързани с възрастта увреждания на ретината; Isoflavon Fitline : Профилактика на остеопорозата. Намалява честотата на климактеричните пристъпи. Профилактика на сърдечно- съдовата система, намалявайки нивото на холестерола;  Женшенът: Оказва значително влияние върху умствената и физическата работоспособност.
 
Ефективно стимулира мозъчната дейност и осигурява възстановяване при преумора. Подпомага оросяването на мозъка подобрява паметта, концентрацията. Действа ободряващо.
222,00 лв.
Lan.bg