Triple Lift серум с мигновен ефект и крем за денонощна грижа

TRIPLE LIFT  - С козметичната серия BeautyLine Ви предлагаме натуралните съставки които гарантират възможно най-висока дерматологична поносимост. Кожата ви става забележимо по-опъната, линиите и бръчките видимо намаляват. Концепцията за транспорт на хранителните вещества (NTC ®) доставя различни съставки до най-дълбоките слоеве на кожата, където те попадат директно в клетките. Ще почувствате как релаксира и се възстановява кожата ви. Козметиката Triple Lift e подходящо да започнете нейното използване още след 25-26 годишна възраст.

СЕТ Triple Lift ВКЛЮЧВА: 1.Ultimate Young серум с мигновен ефектPM-International направи революция в анти-ейджинг грижата за кожата. Ultimate Young е нова генерация лифтинг продукт с моментално действие за 3 минути без болка и странични действия.Логика на действие:Бръчката е зона на дехидратация. Продуктът придърпва хидратиращи частици от съседните зони и по този начин подобрява текстурата на кожата и запълва бръчката.Безболезнено и без хирургична намеса. Внедрена е патентованата концепция за транспорт на хранителните вещества - NTC, което гарантира проникване в дълбочина и действие на клетъчно ниво.Оптичното действие е 6-9 часа. Продуктът действа терапевтично и реално подобрява структурата на кожата и хидратацията в зоната на бръчките.След 1-3 месеца редовна употреба кожата ще е видимо по-млада и контурите на бръчките ще са избледнели. Мимическите бръчки ще са почти заличени, а по-дълбоките - ще са станали по-фини.

Съдържание: Силиций, магнезий, хиалуронова киселина и билки

НАЧИН НА УПОТРЕБА: > Разклатете опаковката енергично 30 секунди. Продуктът е двуфазен така го активирате. > Нанесете фин слой върху място с бръчки. Останете спокойни, без мимики в продължение на 3 минути. През това време ще усетите охлаждане, подръпване, пощипване, стягане. > Това е заради преразпределението на влажността в кожата.

ПРЕПОРЪКИ: > Нанесете продукта /най-добре сутрин/, върху почистена и хидратирана кожа, третирана със серум, дневен, околоочен крем. > Не оставяйте продукта отворен. Ако това се случи и той се сгъсти, разредете го с няколко капчици дестилирана вода. > Ако остане бяла следа, това е заради силиция и показва, че кожата в този участък е дехидратирана. Почистете със суха кърпичка или тампон. > Можете в този случай и отгоре да нанесете бяла козметика. 2. Форевър крем за денонощна грижаБогата денонощна грижа за лицето сутрин и вечер, поддържа кожата млада - за видим Anti-Aging ефект. Ден след ден кожата ви става гладка и сияйна,а контурът на лицето се изглажда. Резултатите при редовна употреба са : • Помага за омекотяване на бръчките и фините линии • поддържа еластичността на кожата • намалява порите• изглажда тена и структурата на кожата • овлажнява кожата • прави кожата по-сияйна Употреба: Нанасяйте сутрин и вечер след почистване на лицето, шията и деколтето с леки масажни движения.

340,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 340,00 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg