ProShape Amino

PROSHAPE AMINO - Защо са важни незаменимите аминокиселините ProShape Amino за всеки?Аминокиселините са градивните частици на нашето тяло. Незаменимите Аминокиселини не се синтезират в човешкото тяло, и могат да се набавят само, когато се храним с месо и млечни продукти. Изграждат белтъчините, които са в основата на мускулите на тялото /вътрешните органи, сърцето/.

Аминокиселините не се натрупват като резерв в тялото, и затова е необходим ежедневен прием. В по- голямо количество могат да ускорят метаболизма на въглехидратите и мазнините, в посока изграждане и разграждане. Аминокиселините са важни за провеждането на нервните импулси, те са невромедиатори или служат за образуването им.СЪДЪРЖАНИЕ: Изолевцин, Лизин, Левцин, Валин, Фенилаланин, Триптофан, Метионин, Треонин. Съдържа аюрведичен комплекс, за по – добро усвояванеАминокиселините участват в синтеза на важни хормони.

Например: Ускорят Цикълът на Кребс, в който се разграждат въглехидратите! Ако искаш да си бодър, с пъргав ум, концентриран и бързо да съобразяваш. Участват в изграждането на Вит В12, който е важен за кръвотворенето и нервите.  Участват в синтеза на адреналин и норадреналин, изграждането на мембраните на клетките, транспортната РНК, растежа и деленето на клетката. Кой има нужда от аминокиселини? Подрастващи и спортуващи, особено активно спортуващите. Хора занимаващи се с активна мозъчна дейност и творческа дейност. Възстановяващи се и възрастни хора. Хора имащи проблеми със заболяване на сърцето. Всеки, който иска да отслабване и подобри обмяната на веществата. Всеки, който иска да запази младостта си.

124,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 124,90 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg