Gelenk-Fit

GELENK-FIT - Основна предпоставка за нашата мобилност и качество на живот е подвижността на ставите ни. За да функционират добре ставите и хрущялите, трябва да приемаме определени хранителни вещества. Това е особено важно при натоварването им по време на спорт, при едностранни физически дейности, при наднормено тегло, както и с напредването на възрастта. Когато чрез храната не си подсигуряваме достатъчно от тези хранителни вещества, ние използваме Фитлайн Геленк за приготвяне на вкусна и полезна напитка, специална комбинация от най – важните хранителни вещества за ставите и хрущялите:

СЪДЪРЖАНИЕ: глюкозамин, хондроитсулфат, витамин С, цинк и мед. Глюкозаминсулфат – глюкозаминът е естествен градивен елемент на хрущялите. Той е необходим не само за тяхното образуване, но и за образуването на ставната течност. Участва в образуването на сухожилията, кожата, ноктите, очите, костите, ставните връзки и клапите на сърцето. Хондроитинсулфат – хондроитинсулфатът е основна съставна част на хрущялите. Той е важен за водното съдържание в ставните хрущяли, а от тук и за тяхната еластичност. Предпазва хрущялите от ранна дегенерация, блокирайки определени ензими, които ги разрушават и не позволяват пренасянето на хранителните съставки до тях за възстановяването им.

Естествен прах от морски водорасли и екстракти от подправки (CRA). Ценни витаминни добавки (витамин С) – витамин С играе важна роля за запазване на костите и съединителните тъкани. Той е от съществено значение за изграждане на хрущялите и костната субстанция. Gelenk-fit помага за: Намаляване на болката и за подобряване моториката на ставно-мускулния апарат. Осигурява хранителна поддръжка на опорно-двигателния апарат и стимулира регенерацията на хрущялната тъкан и синувиалната (ставната) течност. Резултатите от приема му показват бързо намаляване на болката и отоците. ПРИЕМ: 1 път дневно по 3 мерителни лъжички разтворени в не газирана вода .

149,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 149,90 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg