Munogen

 Ползи от прием на Munogen: Предпазва сърцето от инфаркт като подобрява състоянието на кръвоносната система като понижава нивата на холестерол, подсилва косата, подобрява състоянието кожата и ноктите, бори се със свободните радикали, пречиства от шлаките, участва в регулирането на кръвното налягане (разширява кръвоносните съдове). Помага половото узряване, нарушен менструален цикъл, болезнен цикъл, някои видове безплодие, нарушена сперматогенеза. Кръвоснабдяване на половите органи както при мъжете така и при жените.

Благотворно влияе на състоянието на подстомашната жлеза. Нормализира кръвната захар, подобрява структурата и работата на черния дроб, увеличава очистителния потенциал на бъбреците за извеждане на крайните продукти от обмяната. Има психотропен ефект, като предизвиква увеличение нивото на „хормона на растежа“ и „ хормона на удоволствието“ - ендорфин и енкефалин.

Подобряване на настроението, прави човека по активен и инициативен. Влияе върху обмена на мазнините. Способства за по бързо зарастване на рани и възстановяване на повредени тъкани. Укрепва имунната система, осигурява кръвен поток към крайниците, подобрява силата и издръжливоста по време на тренировката, редуцира теглото (подпомага изгаряне на мазнини), ускорява покачването на мускулна маса за сметка на мазнините.                                                                                                                                                                                          

СЪДЪРЖАНИЕ : B12 + L Arginin + фолиева киселина+ В6 + L Citrulline + червен спанак

132,10 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 132,10 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg