Пробиотични перли с млечен шоколад – подходящи за деца

Пробиотичните перли с млечен шоколад на Bactojoy са любим приятел на всички малки и големи деца.
Ежедневното приемане на една чаена лъжичка пробиотични перлички с шоколад, с лекота ще научи вашето дете на ценни навици, ще възпита в него грижа за здравето и отношение към добрите бактерии в организма.
Случвало ли ви се е да обещавате на детето си десерт за награда, само и само да хапне малко зеленчуци или да подреди своите играчки. Сега имате като съюзник добрите бактерии и шоколадовите перлички на Bactojoy. От опит ви споделяме, като грижовни и отговорни майки , че получаването на награда - една чаена лъжичка от нашите перли, ще стимулира много вашето дете за нови подвизи и изпълнени задачи.
Перличките с млечен шоколад могат да се консумират директно или да бъдат добавени към закуската на вашето дете.
Можете да откриете в сайта ни много здравословни рецепти с перличките.
Съдържанието на Lactobacillus bulgaricus в естествено и концентрирано количество, гарантира ежедневното подсилване на имунитета на вашият мъник и същевременно се грижи и предпазва от развитието на вируси и болести.
От изключително голямо значение е още в ранна детска възраст да започнем да създаваме правилно чревната флора на нашите дечица, защото това е предпоставка за предотвратяване на много от бичовете на съвременното общество като например, затлъстяването в ранна възраст, неправилен метаболизъм и хормонален дисбаланс в пубертета.
Отговорност на нас като родителите е да предоставим на децата си необходимото количество добри бактерии и пробиотици. Създадохме пробиотичните перлички на Bactojoy с млечен шоколад, за да помогнем на родителите да имат възможността с лекота да предоставят на децата си най-доброто, което те заслужават.
Една чаена лъжичка дневно е абсолютно достатъчна за да захраните организма на детето с полезните бактерии, които да го предпазват от болести и вируси и същевременно да изграждат добър имунитет, подходяща стомашно чревна флора и правилна обмяна на веществата на детето ви.
Една опаковка съдържа 50гр. пробиотични перли и е достатъчна за около месец, при консумирането на една чаена лъжичка дневно, която е приблизително 2 грама.
Препоръчително е след отваряне на опаковката перличките да се съхраняват в хладилника.
 
Описание
 
  • Пробиотична смес от най-доказаната и приложима комбинация микроорганизми: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus, която оказват благотворно влияние и редица здравословни ефекти върху организма.
  • Bifidobacterium infantis – един от най-известните щамове от рода на бифидобактериите е включен в състава на пробиотичния продукт. Облекчава симптомите при синдром на раздразненото черво, оказва положителен ефект при наддаването на килограми при новородени и подрастващи
  • Тази комбинация е силен имуномодулатор, особено подходяща в случаи на нарушения във функциите на храносмилателната система, като стомашен дискомфорт, запек и др.
  • Глазура от млечен шоколад, с много приятен и ненатрапчив сладък вкус.
 
Действие
 

Поддържа нормалната микрофлора във всяка част на стомашно-чревния тракт.

Повишава защитните функции на организма.

Подсилва имунитета и чревното здраве.

Подходящ за консумация по време и след лечение с антибиотици, за съхраняване на здравословния микробен баланс.

Може да се ползва за директна консумация, както и като хранителна добавка към други ястия – напр. закуски или др.

 

Състав
 

Състав: Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Тhermophilus; Bifidobacterium infantis

Общ брой микроорганизми: не по-малко от  3х109 cfu/g.

Хранителни стойности: Протеин: 10.8g/100g, Въглехидрати: 44.8g/100g, Лактоза: <0.8g/100g, Мазнини: 29.2g/100g, фибри – 2.3g/100g

Енергийна стойност: 490kcal/100g; 2044KJ/100g

 

Детайли
 

Нетен грамаж: 50гр. пробиотични шоколадирани дражета

Срок на годност: 18 месеца, след отваряне на опаковката при хладилно съхранение;

Препоръчителна доза: една чаена лъжица дневно, равняващо се на приблизително 5 гр. продукт

Продуктът НЕ съдържа ГМО или консерванти!

Внимание!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

36,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 36,00 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg