Пробиотик за Имунната Система и При Синдром На Раздразненото Дебело Черво – Immune Complex

Описание
 
Bactojoy Immune Complex e с НОВА формула с по-висока активност! С цели 50 милиарда активни бактерии! 
 
 
В днешното време на Корона криза и постоянен стрес е необходимо да се погрижим за здравето и имунитета си, не само с външни предпазни средства, но и с вътрешно подсилване на имунната система. Все по - честото приемане на антибиотици и лекарства усложнява допълнително работата на червата и стомашно чревният тракт.
Знаете ли че 90% от имунната система в организма се намира в дебелото черво? Това е причината абсолютно винаги по време на антибиотично лечение да се предписва допълнително пробиотично лечение. Какъв е механизмът? Антибиотика убива всички бактерии без да може да подбира, добри или лоши, и същевременно след това пробиотика населва стомашно-чревната флора с полезните бактерии и микроорганизми, който са жизнено важни за неговото съществуване. По вероятно знаете, че е добре пробиотиците да се приемат два часа след приема на антибиотик, а не едновременно тъй като антибиотика би могъл да унищожи и тях, ако се вземат заедно. Това е и причината да се препоръчва по продължително захранване на организма с пробиотици, поне два три месеца след антибиотично лечение. Immune Complex е специално разработен пробиотичен продукт на Bactojoy който подпомага организма по време и след антибиотично лечение. Необходимо е да се приемат по две капсули, два часа след всеки прием на антибиотик.
Immune Complex е единственият пробиотик в България, за който е проведено клинично изследване в две от водещите болници в България- Болницата Св. Иван Рилски и ИСУЛ. Резултатите от клиничното изследване за въздействието на Immune Complex върху имунната система предизвиква, толкова голям интерес в специалистите, че авторитетното швейцарско издание Nutrients отдели цели 11 страници за ползите и предимствата на рецептата на Bactojoy Immune Complex. Високата научна оценка за въздействието на Immune Complex можете да прочетете в блога в сайта ни.
 
 

Bactojoy Immune Complex e синбиотик от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus. Осигурява силен имунитет като спомага за изграждане на имунологична защита срещу заболявания на горните дихателни пътища и вирусни инфекции. Намалява възпалителните процеси. Подпомага естественото производство на късо-верижни мастни киселини.

Подпомага нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции на организма. Допринася за естествената детоксикация на организма. Повлиява благоприятно метаболизма на холестерола.

Като пребиотична компонента, в продукта е използван иновативния и много по-активен арабиногалактан, вместо широко срещаните пребиотични аналози. За действието на продукта са проведени клинични тестове в България. Съдържа коластра – един от най-силните имуномодулатори. Уникална комбинация от пробиотични щамове от род Lactobacillus, за да се постигне най-благоприятно влияние върху човешката стомашно-чревна флора.

 

Действие
 

С цел профилактика:

  • в борбата с вирусни инфекции;
  • за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
  • в периоди на повишен стрес;
  • при смяна на сезоните;

Като съпътстващо лечение:

  • при възстановяване на баланс на стомашно-чревна флора;
  • по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение;
  • при синдром на раздразненото черво.
Състав
 

Пробиотичен микс – Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus , Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus fermentum;

Телешка коластра;

Пребиотична компонента – арабиногалактан.

Съдържа лактоза.

Не съдържа генномодифицирани организми, соя, консерванти и оцветители.

 

Детайли
 

Да се съхранява при стайна температура до 25°С.

Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди да го използвате.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките на продукта.

29,98 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 29,98 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg