Пробиотици за Плоско Коремче - ПРОМОЦИЯ - Femin + Gastro Balance

ПРОМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Пробиотици за Плоско Коремче - Femin + Gastro Balance на цена от 59.96лв.
 
Описание
 
Bactojoy Femin e с НОВА формула с по-висока активност! С цели 50 милиарда активни бактерии!  
 

Bactojoy Femin е специална пробиотична формула създадена да подпомогне грижата за нежният женски организъм на няколко различни нива.
На първо място съдържащите се пробиотични щамове в Bactojoy Femin са най-често срещаните добри бактерии в женските полови органи и чревна система. Ежедневното захранване с добрите бактерии предотвратява развитието на нежеланите бактериални инфекции в половите органи. Бактериите и вирусите съществуват навсякъде около нас и ние можем да се предпазим от тях единствено, когато се стремим да поддържаме в превес да бъдат добрите бактерии. Ежедневната консумация на 2 капсули Bactojoy Femin, до 30мин. след хранене ще ви предпази от много неприятности в интимната хигиена.
На второ място става все по - популярно отслабването и поддържането на добра форма, единствено и само чрез добавянето на добрите бактерии в хранителния режим. Това има своето научно и лекарско обяснение, когато в балансът на чревната ни флора в превес са добрите бактерии, червата изпращат до мозъка сигнали за чувство за ситост и подтискат апетита за сладки и вредни храни, като същевременно подпомагат освобождаването с лекота на излишните килограми, като стимулират метаболизма и горенето на мазнини.
На трето място съдържащата се в Bactojoy Femin екстракт от Българска Роза Дамасцена подпомага естественото детоксикиране на организма, тъй като розата влияе пряко върху работата на черния дроб и лесното извеждане на токсините от организма.
На четвърто място Bactojoy Femin разрешава доста често срещан проблем при жените, задържането на излишни течности, като балансира по естествен начин хормоните в организма.
Ако имате проблеми с редовното ходене до тоалетната и запек, Bactojoy Femin ще ви помогне с лекота да балансирате този така важен процес за очистване на организма.
И така, ако все още се чудите какво е това чудо на природата създадено за Жените, това е просто компилация от най - ценните природни ресурси на българската природа събрано в една капсулка, за да може да подкрепя съвременната жена в забързаното ежедневие да бъде здрава, красива и силна.
Лесно е! Ежедневно приемайте по две капсули на ден от Bactojoy Femin и ще усетите така желаното чувство на комфорт и лекота в тялото си.

 

Благоприятства за оптималното функциониране на метаболизма и усвояването на хранителните вещества, свързани със специфичните нужди на женския организъм. Подпомага нормалната функция на имунната система, както и на естествения баланс на стомашно-чревната и вагинална микрофлора, като минимизира възможността за инфекции. Мощен антиоксидант, подпомагащ черния дроб в очистителните процеси. Има успокояващ и подмладяващ ефект. Естествен източник на фибри с много лек лаксативен ефект. Като пребиотична компонента, в продукта е използван иновативния и много по-активен арабиногалактан, вместо широко срещаните пребиотични аналози. Съдържа българска роза Дамасцена – действа като мощен антиоксидант и източник на фибри, с успокояващ и възстановяващ ефект.

 

Действие
 

С цел профилактика:

 • при вагинални инфекции;
 • за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
 • в периоди на повишен стрес;
 • при смяна на сезоните.

Като съпътстващо лечение:

 • възстановяване на баланс на стомашно-чревна флора;
 • по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение.
Състав
 
 • Мулти Пробиотик За Жени
  – Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus fermentum;
 • Телешка коластра;
 • Пребиотична компонента – арабиногалактан;
 • Екстракт от изсушени розови листа на роза Дамасцена.

Съдържа лактоза.

Не съдържа генномодифицирани организми, глутен, соя, консерванти и оцветители.

 

Детайли
 

Да се съхранява при стайна температура до 25°С.

ко сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди да го използвате.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките на продукта.


Описание

Bactojoy Gastro balance e с НОВА формула с по-висока активност! С цели 50 милиарда активни бактерии! 

 

Gastro balance е специално създадена формула, която подобрява храносмилането и освобождава стомаха от излишните газове и подуването на корема. Ежедневното приемане на две капсули Bactojoy GastroBalance до 30мин. след хранене може да реши така често срещаният проблем със запек и нередовно прочистване на дебелото черво, които сами по себе си водят до множество вреди на организма.
На първо място, ако не ходите редовно до тоалетната по голяма нужда, това е предпоставка за натрупването на излишни килограми и течности в организма.
На второ място, нередовното изпразване на дебелото черво води до развитието на все по - често срещаният "синдром на раздразненото дебело черво ABS" , който сам по себе си е първопричина и предпоставка за развитие на рак на дебелото черво.
На трето място, много често при спазването на диети и режими на хранене се получава неприятно подуване на корема, предизвикано от задържането на излишни газове. С лекота можете да се освободите от тях като приемате по една капсула Bactojoy GastroBalance след всяко хранене.
На следващо място, но не по значение е че вероятно знаете, че 90% от имунитета в организма се определя от състоянието на дебелото черво. Добавеното в Bactojoy GastroBalance пчелно млечице засилва имунитета и стимулира метаболизма.
Подходящ и препоръчителен е за прием както от жени и мъже, така и от подрастващи в пубертета.

 

Bactojoy “Gastro balance” e продукт комбиниращ пробиотик + пребиотик, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus и известното с лечебните си и терапевтични свойства пчелно млечице. Осигурява силен имунитет като спомага за изграждане на имунологична защита срещу простудни заболявания и вирусни инфекции. Пчелното млечице също укрепва имунната система и може да бъде от полза при заболявания на черния дроб, бъбреците и панкреаса, както и при стомашни язви и костни фрактури.

Подпомага нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции на организма. Спомага за набавяне на енергия за организма. Допринася за регулиране на теглото и кръвното налягане. Повлиява благоприятно върху метаболизма на холестерола и достигането и поддържането на оптимален хормонален баланс. Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите. 

 

Действие
 

С цел профилактика:

 • в борбата с вирусни инфекции;
 • в борбата с последиците от алергии;
 • за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
 • при хронична умора и повишен стрес;
 • при смяна на сезоните;

Като съпътстващо лечение:

 • при възстановяване на баланс на стомашно-чревна флора;
 • при констипация и нарушения във функциите на отделителната система;
 • по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение;
 • при възстановяване от заболявания, вкл. чернодробни и кожни.
Състав
 

Пробиотичен микс – Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophiles, Bifidobacterium infantis.

Телешка коластра;

Пчелно млечице;

Пребиотична компонента – арабиногалактан от Larix Dahurica(лиственица);

Съдържа лактоза;

Не съдържа генномодифицирани организми, соя, консерванти и оцветители.

 

Детайли
 

Да се съхранява при стайна температура до 25°С.

Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди да го използвате.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките на продукта.

59,96 лв. 45,98 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 45,98 лв.
Моля, изберете:
Lan.bg