• Начало »
  • Новини »
  • Какви трябва да са дрехите, които ние и нашето дете трябва да носим?

Какви трябва да са дрехите, които ние и нашето дете трябва да носим?

Какви трябва да са дрехите, които ние и нашето дете трябва да носим?

Дрехите, които ние и нашето дете трябва да носим трябва да са не само модерни, но практични и удобни- тъканите, на които трябва да заложим трябва да са меки, хипоалергични, хигроскопични, да държат топло през зимата и хладно през лятото.

Ето и кои са някои от такъв тип материи:

  • Памукът е мек, силно попивателен. Материята е способна да издържа на високи температури и за дълго време да бъде под лъчите на жаркото слънце. Памукът при допир е мек и приятен, от него се правят предимно летни дрехи, тъй като той проветрява добре.
  • Вискозата има висока проводимост на въздуха, така че от нея могат да се шият леки летни неща. В дрехите на такъв продукт ще бъде топло през зимата и не горещо през лятото, тъй като има добра топлопроводимост. Дори след многобройни измивания, формата се запазва и цветовете остават ярки за дълго време.
  • Сатенът съчетава практичните свойства на памука, мекотата и красотата на коприната. Лекотата и мекотата, позволяващи да шият продукти за деца. Хигроскопичност, благодарение на която тъканта абсорбира и отстранява влагата от кожата и приятно се охлажда. Ниска топлопроводимост. Материята не се руши, не се свива. Дизайнът запазва яркостта си дълго време. Памучен и копринен сатен не дразни кожата и е подходящ за страдащи от алергии. Платът е екологичен и безопасен.

Или иначе казано майчиното мляко може да осигури защита срещу инфекции, която продължава до живот.

прочети още

Правилната грижа за кожата се оказва ключова, за да избегнем появата на така нежеланите от всички нас- стрии, както и много други неразположения, които ни изненадват по време на бременност.

прочети още
Lan.bg