Хайде на градина

Bactojoy Babies and Kids

Лятото е към своя край, есента приближава и всички ние започваме да се подготвяме за новата учебна година. Разбира се, мислим за нови дрешки и обувки, за да бъдат децата ни възможно най-добре подсигурени за студените есенни и зимни дни, но бихме искали да ви подсетим за още нещо, което приближава заедно с красивите багри на есента - есенните настинки и вируси. Особено обострен е периода при смяна на сезоните, тогава имунитета пада и децата са още по податливи на остри вирусни инфекции и грип. Един от доказаните начини за противопоставяне на този процес е превантивното засилване на детския имунитет. Пробиотикът е най-ценният ви съюзник в тази битка, по лек и естествен начин подпомага имунитета и защитава вашето дете от агресивните влияния на външната среда.
Препоръчително е да се направи профилактичен курс от поне 2 месеца ежедневно приемане на пробиотик, за да бъдете спокойни, че имунитета на детето ви сам ще се пребори с външните вредители.
За да зарадваме вашите малчугани, сме подготвили специална подаръчна раничка в пакет с най-добрият приятел на децата - Пробиотикът на Bactojoy. Така всяка сутрин, когато хлапето ви тръгва на детска градина или училище и приготвя своите принадлежности, ще се подсети че преди да тръгне навън е хубаво да закуси със своята порция пробиотици!
Пожелаваме ви лека и успешна учебна година, и ви подсещаме, че не сте сами, ние сме на разположение за да ви помогнем и подкрепим в най-ценната професия Мама!

Bactojoy Babies and Kids е пробиотичен продукт специално създаден за бебета и малки деца до 14години. От изключително голямо значение за децата е правилното захранване на стомашно - чревната флора от най - ранна детска възраст. Пробиотичните щамове са подбрани, като най-ценните за изграждането на стабилна основа за изграждането на здрав организъм. Децата, които не консумират достатъчно пробиотични храни или добавки, рискуват в последствие да развият множество неприятни състояния на дисбактериоза. Много често срещан проблем за стомашно-чревния тракт на дечицата е приемането на антибиотици, които могат напълно да унищожат полезните бактерии в организма.
Bactojoy Babies and Kids е създаден под формата на саше, което лесно се разтваря във водичка, сокче или мляко. Продуктът е с много приятен вкус на ягода, която е абсолютно естествена и подслажда вкуса. За оцветител, сашето има приятен розов цвят, за него сме използвали също абсолютно естествен продукт - червено цвекло.
Пробиотика не съдържа никакви оцветители, не съдържа захар, ГМО и консерванти.
В едно саше Babies and Kids също така се съдържа и необходимата дневна доза Витамин Д3.

Описание

Bactojoy Babies and Kids e пробиотичен продукт от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus в съчетание с важните за подрастващите Bifidobacterium род и Витамин Д3. Иновативна формула за балансиран старт и последваща естествена защита на организма, специално разработена за бебета, малки деца и подрастващи. Спомага за поддържане на полезната чревна микрофлора на храносмилателната система при най-малките и подрастващите. Стимулира изграждането и поддържането на естествения имунитет. Има приятен млечен вкус и естествен аромат на ягода.

 • Халал и Кошер сертифициран продукт, разработен и произведен от FSSC 22000 сертифицирана лаборатория в България;
 • Съдържа 7 от най-важните за развитието на най-малките пробиотични щама полезни активни бактерии, които подпомагат нормалното функциониране на чревната флора и имунната система на бебетата и децата;
 • съдържа Витамин Д3 – за здрави кости и зъбки, стимулира усвояването на калция и има съществено значение за костната система при подрастващите деца;
 • уникална комбинация от пробиотични щамове от родове Lactobacillus и Bifidobacterium, за да се постигне най-благоприятно влияние върху бебешката и детската стомашно-чревна флора.

Действие

 
 • спомага за успокояването на колики и стомашен дискомфорт;
 • подпомага стомашно-чревния тракт при диария от различен тип;
 • за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
 • влияе успокояващо при дълги пътувания;
 • при смяна на сезоните;
 • по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение;
 • при констипация

Състав

 
 •  Пробиотичен микс  Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis;
 • Витамин Д3;
 • Обезмаслено сухо мляко;
 • Аромат на ягода (от натурални източници);
 • Натурален оцветител (червено цвекло).

Съдържа лактозa.

Не съдържа генномодифицирани организми, соя, глутен, консерванти и изкуствени оцветители.

Детайли

 

Прием: за деца от 6 месеца до 2 години: 1 саше дневно, разтворено във вода, мляко или сок. Деца над две годишна възраст: 1-2 сашета дневно, по време на хранене;

Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди да го използвате.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките на продукта.

Да се съхранява при стайна температура до 25°С. За оптимална ефективност на продукта, се препоръчва хладилно съхранение след отваряне на оригиналната опаковка. Не използвай, в случай на нарушена цялост на единичната опаковка (саше).

55,00 лв. 39,00 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 39,00 лв.
Please choose:
Lan.bg