Пробиотик за Имунната Система и При Синдром На Раздразненото Дебело Черво – Immune Complex

Описание
 
Bactojoy Immune Complex e с НОВА формула с по-висока активност! С цели 50 милиарда активни бактерии! 
 
 
В днешното време на Корона криза и постоянен стрес е необходимо да се погрижим за здравето и имунитета си, не само с външни предпазни средства, но и с вътрешно подсилване на имунната система. Все по - честото приемане на антибиотици и лекарства усложнява допълнително работата на червата и стомашно чревният тракт.
Знаете ли че 90% от имунната система в организма се намира в дебелото черво? Това е причината абсолютно винаги по време на антибиотично лечение да се предписва допълнително пробиотично лечение. Какъв е механизмът? Антибиотика убива всички бактерии без да може да подбира, добри или лоши, и същевременно след това пробиотика населва стомашно-чревната флора с полезните бактерии и микроорганизми, който са жизнено важни за неговото съществуване. По вероятно знаете, че е добре пробиотиците да се приемат два часа след приема на антибиотик, а не едновременно тъй като антибиотика би могъл да унищожи и тях, ако се вземат заедно. Това е и причината да се препоръчва по продължително захранване на организма с пробиотици, поне два три месеца след антибиотично лечение. Immune Complex е специално разработен пробиотичен продукт на Bactojoy който подпомага организма по време и след антибиотично лечение. Необходимо е да се приемат по две капсули, два часа след всеки прием на антибиотик.
Immune Complex е единственият пробиотик в България, за който е проведено клинично изследване в две от водещите болници в България- Болницата Св. Иван Рилски и ИСУЛ. Резултатите от клиничното изследване за въздействието на Immune Complex върху имунната система предизвиква, толкова голям интерес в специалистите, че авторитетното швейцарско издание Nutrients отдели цели 11 страници за ползите и предимствата на рецептата на Bactojoy Immune Complex. Високата научна оценка за въздействието на Immune Complex можете да прочетете в блога в сайта ни.
 
 

Bactojoy Immune Complex e синбиотик от ново поколение, произведен в България на база на автентичния Lactobacillus bulgaricus. Осигурява силен имунитет като спомага за изграждане на имунологична защита срещу заболявания на горните дихателни пътища и вирусни инфекции. Намалява възпалителните процеси. Подпомага естественото производство на късо-верижни мастни киселини.

Подпомага нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и укрепва защитните функции на организма. Допринася за естествената детоксикация на организма. Повлиява благоприятно метаболизма на холестерола.

Като пребиотична компонента, в продукта е използван иновативния и много по-активен арабиногалактан, вместо широко срещаните пребиотични аналози. За действието на продукта са проведени клинични тестове в България. Съдържа коластра – един от най-силните имуномодулатори. Уникална комбинация от пробиотични щамове от род Lactobacillus, за да се постигне най-благоприятно влияние върху човешката стомашно-чревна флора.

 

Действие
 

С цел профилактика:

  • в борбата с вирусни инфекции;
  • за поддържане на благоприятна стомашно-чревна флора;
  • в периоди на повишен стрес;
  • при смяна на сезоните;

Като съпътстващо лечение:

  • при възстановяване на баланс на стомашно-чревна флора;
  • по време на лечение с антибиотици и след антибиотично лечение;
  • при синдром на раздразненото черво.
Състав
 

Пробиотичен микс – Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus , Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus fermentum;

Телешка коластра;

Пребиотична компонента – арабиногалактан.

Съдържа лактоза.

Не съдържа генномодифицирани организми, соя, консерванти и оцветители.

 

Детайли
 

Да се съхранява при стайна температура до 25°С.

Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с лекар преди да го използвате.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното и рационално хранене.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва при индивидуална непоносимост или алергия към някоя от съставките на продукта.

29,98 лв.
The product is added to shopping cart
Price: 29,98 лв.
Please choose:
Lan.bg